Сьогодні:Понеділок, 17 червня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
6971_0.jpg

Запровадження Проектного офісу реформ при НАМН України


Національна академія медичних наук України започатковує створення Проектного офісу впровадження реформ та розвитку НАМН України, як консультативно-дорадчого органу при Президентові НАМН України.


13 вересня 2018 р. на черговому засіданні Президії НАМН України президент НАМН України Віталій Цимбалюк представив членам Президії та директорам академічних наукових установ новопризначеного радника Президента НАМН України Едуарда Глущенка, якому доручив очолити роботу з організації Проектного офісу впровадження реформ та розвитку НАМН України.

Для всебічного опрацювання пропозицій від наукових установ Академії щодо реформування та подальшого розвитку до роботи в Проектному офісі буде залучено відповідальних осіб від наукових установ НАМН України та апарату Президії НАМН України.

Мета створення Проектного офісу:

  • забезпечення на належному рівні організації та координації впровадження реформ у НАМН України, зокрема щодо планування відповідних заходів, проведення моніторингу та аналізу стану їх виконання.


Головне завдання Проектного офісу:

  • юридичний, фінансовий, комунікаційний супровід впровадження реформ та розвитку НАМН України.

Як уже зазначалося, очолив роботу з організації Проектного офісу радник Президента НАМН України Едуард Глущенко.

Едуард Володимирович Глущенко
радник президента НАМН України

Державний службовець 5 рангу, магістр МБА, кандидат технічних наук.

Має 30-річний досвід роботи в державному та корпоративному секторах у сфері стратегічного планування, організаційного розвитку, управління проектами та змінами.

ed15@ukr.net





Розмістив: прес-служба від 24.09.2018




Пон, 24 вересня 2018, 19:00