Сьогодні:Субота, 6 липня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
6969_0.jpg

Від ідеї - до дії: Мотивація успіху інноватора


Освітні зустрічі з навчально-просвітницького циклу «Від ідеї - до дії» спрямовані на формування умов вільного спілкування та взаємодії інноваторів, набуття ними знань, умінь і навичок сучасного науковця та менеджера наукових розробок (проектів) у сфері охорони здоров'я.
У середу, 12 вересня 2018 року, президент Національної академії медичних наук України академік Віталій Цимбалюк візьме участь в освітній зустрічі Центру Інновацій "Сходи в Майбутнє" на тему «Індивідуальна та колективна мотивація - джерело успіху інноватора», яка відбудеться у середу 12 вересня 2018 року.


Відомий нейрохірург, організатор та керівник нового напрямку - відновної хірургії, очільник НАМН України Віталій Цимбалюк, що також має великий досвід викладацької роботи, під час зустрічі поділиться досвідом індивідуальної мотивації себе, як науковця, лікаря і керівника, розкриє власні секрети продуктивності, а також розповість про те, які інструменти колективної мотивації діють ефективніше під час запуску певного проекту, колективного дослідження, напрямку, ідеї тощо


Цикл просвітницьких подій «Від ідеї - до дії» («From Idea To Action») створений з метою партнерства ініціативних та підприємливих особистостей задля пошуку та впровадження інновацій в охорону здоров'я!

Метою зустрічі є надихнути молодих науковців на творення нових ідей, які реалізують разом із командою, та прагнуть змінити життя країни на краще через власні інноваційні проекти.

Тема зустрічі: Індивідуальна та колективна мотивація - джерело успіху інноватора.

Час: 12 вересня,18.00-21.00

Місце: Корпорація "Юрія-Фарм" (Центральний офіс), м.Київ вул. Народного Ополчення, 19.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/BQGTue

Також на вас чекають виступи:

✔Ростислава Валіхновського- к. мед. н., засновника та керівника Інституту хірургії Valikhnovski Surgery Institute, Заслуженого лікаря України, віце-президента Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних та естетичних хірургів (ВАПРЕХ)
✔Сергія Ярмолюка - д. хім. наук, проф., завідувача відділу біомедичної хімії Інституту молекулярної біології і генетики Національної академії наук України


Модератор зустрічі:
✔Денис Бродський - відомий у світі великого бізнесу професіонал з управління персоналом. За його плечима - досвід у таких бізнес-гігантах, як «Miratech», «Platinum Bank», «GlaxoSmithKline» та інші

Вхід вільний!
Кількість місць обмежена‼‼






Розмістив: прес-служба від 10.09.2018




Пон, 24 вересня 2018, 12:01